Vloeibare aleppo zeep en shampoo

Aleppo zeep en shampoo

Vloeibare aleppo zeep (250 ml) voor uw haar als shampoo of lichaam. Deze natuurlijke vloeibare aleppo zeep is puur, ongeparfumeerd en vrij van dierlijke en chemische toevoegingen. De zeep is dagelijks te gebruiken voor uw lichaam of om uw haar mee te wassen. De geliefde Aleppo shampoo is een 100% natuurlijk product en is b...

Aleppo zeep en shampoo

Vloeibare aleppo zeep (250 ml) voor uw haar als shampoo of lichaam. Deze natuurlijke vloeibare aleppo zeep is puur, ongeparfumeerd en vrij van dierlijke en chemische toevoegingen. De zeep is dagelijks te gebruiken voor uw lichaam of om uw haar mee te wassen. De geliefde Aleppo shampoo is een 100% natuurlijk product en is bij ons online te koop in onze webshop.

Alep zeep is gemaakt van olijf- en laurierbesolie

Aleppo shampoo en zeep is een natuurlijke zeep die uitermate geschikt is om je mee te wassen als je last hebt van bv een huidaandoening. Het zuivert en hersteld de huid, bevat alleen olijfolie en laurierbesolie en vermindert daarom huidirritaties. Het staat er tevens om bekend dat deze zeep de huid zacht en veerkrachtig houd, gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en daarom een heel puur zuiver product dus.

Aleppo zeep kopen

Bij dezeep vindt u diverse soorten aleppo zeep met diverse geuren die u bij ons online kunt kopen. Niet alleen vindt u bij ons de 200 gram blokken, ook hebben we 100 gram aleppo zeep in een aantal geuren. En natuurlijke niet te vergeten de vloeibare aleppo shampoo waarmee u uw haar kunt wassen.

Meer

Vloeibare aleppo zeep en shampoo Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items