HappySoaps

HappySoaps: Duurzaamheid in een Stuk Zeep

In een wereld waar bewust consumeren steeds belangrijker wordt, streeft HappySoaps naar verandering met hun plasticvrije zeep. Dit innovatieve bedrijf is toegewijd aan het creëren van hoogwaardige, duurzame zeep die niet alleen goed is voor de huid maar ook voor het milieu. HappySoaps werd geboren uit ee...

HappySoaps: Duurzaamheid in een Stuk Zeep

In een wereld waar bewust consumeren steeds belangrijker wordt, streeft HappySoaps naar verandering met hun plasticvrije zeep. Dit innovatieve bedrijf is toegewijd aan het creëren van hoogwaardige, duurzame zeep die niet alleen goed is voor de huid maar ook voor het milieu. HappySoaps werd geboren uit een sterke overtuiging dat het anders kan en moet. Het bedrijf zet zich in voor het verminderen van plastic afval en het bevorderen van duurzame alternatieven. Hun plasticvrije zeep is een manifestatie van deze missie, waarbij happysoaps streeft naar een wereld waarin het dagelijkse verzorgingsritueel niet langer bijdraagt aan de plasticvervuiling van onze oceanen en land.

Meer

HappySoaps Er zijn 18 producten

Subcategorieën

  • Shampoo bars

    Dé plasticvrije vervanging voor de traditionele shampoofles. Met de Shampoo Bars van Happysoaps creëer je in een handomdraai een heerlijk schuimende en 100% plasticvrije reiniging voor je haar.

  • Bodywash

    De plasticvrije vervanging voor de traditionele douchegelfles. Met de Body Wash Bars van Happysoaps creëer je in een handomdraai een heerlijk schuimende en 100% plasticvrije reiniging voor je lichaam.

  • Conditioner bars

    Het plasticvrije alternatief voor de traditionele, vervuilende plastic conditionerfles. De Conditioner Bar maakt je haar heerlijk zacht en zorgt dat het goed valt. Voor een optimale hairdag, iedere dag opnieuw!

per pagina
Toont 1 - 12 van de 18 items
Toont 1 - 12 van de 18 items