DeZeep.nl

Authentieke Franse zeep en andere verzorgingsproducten.

Bij DeZeep.nl verkopen we alleen de zeep welke we zelf ook gebruiken, zijn wij niet tevreden over het product dan komt het niet bij ons op de site. De producten van La Maison du Savon de Marseille, Claus Porto en Happysoaps zijn goedgekeurd en staan daarom in onze winkel. De belangrijkste zeep voor ons is savon de marseille, de beroemde Franse zeep waar het voor ons allemaal mee is begonnen. 

Savon de Marseille 

Savon de Marseille (of marseillezeep), de beroemde ambachtelijke zeep uit de provence (zuid Frankrijk) en gemaakt door de Maitre de Savon (zeepmeester) van onze Savonnerie. In onze webshop vindt je verschillende soorten geuren en natuurlijk ook de originele savon de marseille. De zeep is gemaakt van plantaardige olie, olijfolie of shea butter en moet minimaal uit 72% van dit product bestaan. Bij deze authentieke zeep is het belangrijkste natuurlijk dat je er lekker schoon van wordt.  

Savon de Marseille zeep is biologisch afbreekbaar, is niet verpakt en de productie is milieuvriendelijk. Veel mensen kopen deze zeep dan om er wasmiddel van te maken voor de was. Op de blokken staat een stempel met haar gewicht in gram. Een oude traditie die nog is overgebleven uit vroegere jaren.

Aleppo zeep 

In onze webshop kun je ook aleppo zeep kopen. Deze zeep wordt ook wel de oudste zeep ter wereld genoemd want deze blokken worden al meer dan duizend jaar gemaakt en vindt zijn oorsprong in de syrische stad aleppo. De bereidingswijze is dezelfde als die van de savon de marseille. In een grote ton worden de ingrediënten gemengd en wordt het mengsel voor 3 dagen aan de kook gehouden. Aan het einde van het proces wordt de laurierbes-olie toegevoegd en wordt de zeep op de vloer uitgestort. Het uitharden van de zeep duurt daarna nog 1 dag waarna de werknemers de blokken snijden zoals wij die kennen. Deze blokken worden daarna in een ruimte gestald waar het nog 6 maanden tot een jaar blijft liggen om uit te harden en te drogen. Het vocht gehalte wordt verminderd en de aleppo zeep krijgt zijn donkere gele kleur. De binnenkant blijft echter groen. Aleppo zeep is puur natuur, ongeparfumeerd en vrij van dierlijke en chemische toevoegingen. Deze zeep is te gebruiken voor het hele lichaam en als shampoo om je haar mee te wassen. Ook gebruikt men deze zeep om zich mee te scheren omdat het niet irriteerd. 

Scheerzeep, scheercreme, baardolie, Aluin; verzorgingsproducten voor de man

De persoonlijke verzorging van de man mag niet ontbreken in onze zeepwinkel, de producten van de beroemde merken Proraso, Mondial, Beard Pride, Cella Milano, Taylor of Old Bond street en Beardburys kan je bij ons kopen. Je favoriete scheerzeep, scheercreme, baardolie en baardshampoo zijn verkrijgbaar in onze webshop. En zoek je een mooi cadeau zoals een scheermok of scheerkwast, ook die kan je naast alle andere verzorgingsproducten vinden bij de scheeraccessoires.

Claus Porto

Ook zijn we er trots op dat we de producten van claus porto mogen aanbieden in onze webwinkel. Sinds 1887 maakt deze wereldberoemde zeepfabriek exclusieve verzorgingsproducten die bestaan uit verschillende lijnen en allemaal met een eigen specifieke geur. Bij DeZeep vindt je de handcreme's, bodylotions en vloeibare zeep uit de deco collectie, de zeeptabletten uit de classico editie en natuurlijk de verzorgingsproducten voor de man uit de Musgo real lijn. Een bijzondere zeep, niet alleen door het productie proces maar ook omdat elke zeep zijn eigen etiket heeft. Daarnaast worden de zeeptabletten met de hand ingepakt en krijgt het 150 gram blok zelfs een stempel voordat het de fabriek van claus porto in Portugal verlaat.

Duurzame en groene natuurlijke zeep van HappySoaps en The Green Lab Co

in onze webwinkel verkopen we ook de vrolijke, natuurlijke, plasticvrije body wash bars, shampoo bars en conditioner bars van het Nederlandse merk Happysoaps. Niet alleen is deze zeep goed voor je lichaam, je portemonnee en het milieu profiteren ook mee. De zeep is namelijk 100% plasticvrij, vrij van palmolie, vegan en handgemaakt in Nederland met 100% werkzame ingrediënten.  

Ook hebben we de groene zeeptabletten van The Green Lab Co. Producten zo duurzaam mogelijk maken door gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties en dat allemaal voor een zo laag mogelijke prijs. Dat is de missie van het Nederlandse merk The Green Lab Co. Koop je de producten van The Green Lab co dan werk je mee aan een betere wereld van morgen!

Heeft u op- of aanmerkingen, vragen en/of suggesties laat het ons weten. We horen graag waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Het team van DeZeep.nl

info@dezeep.nl