DeZeep.nl

Authentieke Franse zeep en andere verzorgingsproducten.

Bij DeZeep verkopen we diverse soorten zeep van verschillende merken zoals La Maison du Savon de Marseille, Faith in Nature en Claus Porto. De belangrijkste zeep binnen onze webwinkel is savon de marseille zeep waar het voor ons allemaal mee is begonnen. 

Over Savon de Marseille zeep

Savon de Marseille (of marseillezeep), de beroemde ambachtelijke zeep uit de provence (zuid Frankrijk) en gemaakt door de Maitre de Savon (zeepmeester) van onze Savonnerie. In onze webshop vindt je verschillende soorten geuren en natuurlijk ook de originele savon de marseille. De zeep is gemaakt uit plantaardige olie, olijfolie of shea butter en moet minimaal uit 72% van dit product bestaan. Bij deze authentieke zeep is belangrijkste is natuurlijk dat je er lekker schoon van wordt.  

Savon de Marseille zeep is biologisch afbreekbaar, is niet verpakt en de productie is milieuvriendelijk. Veel mensen kopen deze zeep dan om er wasmiddel van te maken voor de schone was. Op de blokken staat een stempel met haar gewicht in gram. Een oude traditie die nog is overgebleven uit vroegere jaren.

Over Aleppo zeep en hoe het wordt gemaakt : 

In onze webshop kun je ook aleppo zeep kopen. Deze zeep wordt ook wel de oudste zeep ter wereld genoemd want deze blokken worden al meer dan 400 jaar gemaakt en vindt zijn oorsprong in de syrische stad aleppo. De bereidingswijze is dezelfde als die van de savon de marseille. In een grote ton worden de ingrediënten gemengd en wordt het mengsel voor 3 dagen aan de kook gehouden. Aan het einde van het proces wordt de laurierbes-olie toegevoegd en wordt de zeep op de vloer uitgestort. Het uitharden van de zeep duurt daarna nog 1 dag waarna de werknemers de blokken snijden zoals wij die kennen. Deze blokken worden daarna in een ruimte gestald waar het nog 6 maanden tot een jaar blijft liggen om uit te harden en te drogen. Het vocht gehalte wordt verminderd en de aleppo zeep krijgt zijn donkere gele kleur. De binnenkant blijft echter groen. Aleppo zeep is puur natuur, ongeparfumeerd en vrij van dierlijke en chemische toevoegingen. Deze zeep is te gebruiken voor het hele lichaam en de shampoo om uw haren mee te wassen. Ook gebruikt men deze zeep om zich mee te scheren omdat het niet irriteerd. 

Scheerzeep, baardolie, baardshampoo en andere verzorgingsproducten voor de man.

De persoonlijke verzorging van de man mag ook niet ontbreken in onze webwinkel, de producten van de beroemde merken Proraso, Mondial, beard pride en BRDS Grooiming kunt u bij ons kopen. Je favoriete scheerzeep, scheercreme, baardolie en baardshampoo zijn verkrijgbaar in onze webshop. 

Faith in Nature

De zepen van Faith in Nature mogen niet ontbreken in het assortiment van DeZeep.nl, gemaakt voor 99% uit natuurlijke producten, vegan vrij en niet getest op dieren. In onze webwinkel vindt je de douchegels, shampoo's en conditioners van dit natuur vriendelijke merk. De producten van Faith in Nature werken met de krachten uit de natuur en staat bekend als betaalbaar en ethisch.

Claus Porto

Ook mogen wij de producten van claus porto te koop aanbieden in onze webwinkel. Sinds 1887 maakt deze wereldberoemde zeepfabriek hun exclusieve verzorgingsproducten die bestaan uit verschillende lijnen en met hun eigen specifieke geur. Bij DeZeep vindt je de handcreme's, bodylotions en vloeibare zeep uit de deco collectie, de zeeptabletten uit de classico editie en natuurlijk de verzorgingsproducten voor de man uit de Musgo lijn. Een bijzondere zeep, niet alleen door het productie proces maar ook omdat elke zeep zijn eigen etiket heeft. Daarnaast worden de zeeptabellen met de hand ingepakt en krijgt het 150 gram  blok zelfs een stempel voor dat het de fabriek van claus porto verlaat.

Heeft u op- of aanmerkingen, vragen en/of suggesties laat het ons weten. We horen graag waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Het team van DeZeep.nl

info@dezeep.nl