Claus porto Deco Collection

Zeep, bodylotion, vloeibare handzeep en handcreme van Claus Porto

Alle zeep uit de deco collectie van Claus Porto hebben allemaal een etiket uit de rijke historie van dit 130 jaar oude zeepbedrijf uit Portugal. Elke lijn is begonnen met 1 zeep verrijkt met sheaboter en in de loop der jaren is het assortiment gegroeid met hand- en lichaamscrèmes....

Zeep, bodylotion, vloeibare handzeep en handcreme van Claus Porto

Alle zeep uit de deco collectie van Claus Porto hebben allemaal een etiket uit de rijke historie van dit 130 jaar oude zeepbedrijf uit Portugal. Elke lijn is begonnen met 1 zeep verrijkt met sheaboter en in de loop der jaren is het assortiment gegroeid met hand- en lichaamscrèmes. Allemaal vertegenwoordigen ze een geur met ingrediënten van het weelderige platteland van Portugal. 

Bij DeZeep.nl vindt u de lijnen Chypre, Cerina en Banho van Claus Porto.

Meer

Claus porto Deco Collection Er zijn 14 producten

Subcategorieën

 • Banho

  Producten uit de Banho-Lijn van claus porto

  De geur van deze lijn versterkt het frisse groene aroma van verbana en combineert hout en musk om nog meer diepte te geven aan deze zeep.

  De mooie verpakking lijkt nog het meest op de Portugese azuljos (keramische tegels) door de kleuren porseleinblauw en oranje. 

 • Cerina

  uit de Claus porto deco collection

  Verfrissend, houtachtig, witte bloemen, jeneverbes, cyclaam en vetyver zijn de kernwoorden voor deze lijn van Claus porto. Zeep, bodylotion, handcreme en vloeibare zeep zijn verkrijgbaar in de Cetina-Lijn bij DeZeep.nl.

 • Chypre

  Uit de claus porto deco collection

  De geur van de chypre-lijn is het best te omschrijven als oriëntaals bloemig. De zwarte bes, vanille, perzik, jasmijn en de geur van een zoete lychee maakt dat dit de oriënt oproepen. Bestel online de bodylotion, zeeptablet, vloeibare zeep of handcreme uit deze deco collection van claus porto.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 14 items
Toont 1 - 12 van de 14 items