Ezelinnenmelk zeep

Ezelinnenmelk zeep bij DeZeep.nl

Ezelinnenmelk is de natuurlijke melk van ezels. Het is een ingrediënt dat door de Egyptenaren werd gebruikt als een natuurlijk elixer voor een lang leven, vol genezende, voedende en verjongende eigenschappen voor de huid. Het is ook een bekend feit dat Cleopatra ezelinnenmelk baden gebruikte als schoonheidsbehand...

Ezelinnenmelk zeep bij DeZeep.nl

Ezelinnenmelk is de natuurlijke melk van ezels. Het is een ingrediënt dat door de Egyptenaren werd gebruikt als een natuurlijk elixer voor een lang leven, vol genezende, voedende en verjongende eigenschappen voor de huid. Het is ook een bekend feit dat Cleopatra ezelinnenmelk baden gebruikte als schoonheidsbehandeling voor de huid. 


De eigenschappen van ezelinnenmelk maakt een perfect ingrediënt voor cosmetische producten, zo ook zeep. Bij DeZeep.nl vindt je nu ezelinnenmelk producten zoals ezelinnenmelk zeep, voor als je jezelf echt wilt verwennen! Zeep van ezelinnenmelk kopen kan nu bij De Zeep. Geniet van een stralende huid! 

Hoe wordt ezelinnenmelk zeep gemaakt?

Het recept van ezelinnenmelk zeep is sinds de tijd van Cleopatra gelijk gebleven en de zeep wordt vandaag de dag nog steeds op traditionele wijze gemaakt. Aangezien de vruchtbaarheidscyclus van de ezel seizoensgebonden is, is er slechts enkele maanden per jaar verse melk beschikbaar. 

Wanneer er zeep wordt gemaakt wordt over het algemeen biologische olijfolie en andere ingrediënten (bijvoorbeeld lavendel) gemengd met loog en vervolgens verhit totdat er zeep ontstaat. Daarna wordt de zeep gedroogd. 

De voordelen van ezelinnenmelk producten

De eigenschappen van ezelmelk maakt het tot een zeer bijzonder product. De ezelinnenmelk producten kunnen gebruikt worden voor zowel je gezicht als voor je lichaam. De natuurlijke zeep is heel populair, omdat het een krachtige anti-bacteriële en tegelijkertijd regenererende werking heeft. Het gebruik van ezelinnenmelk zeep heeft veel voordelen: 

Krachtig anti-aging effect

Ezelmelk zeep heeft krachtige anti-aging en helende eigenschappen omdat het essentiële vetzuren bevat. Deze vetzuren verminderen de zichtbaarheid van rimpels en helpen de beschadigde huid te helen. Het is ook effectief bij het genezen en verzachten van kleine schaafwonden.

Rijk aan antioxidanten en voedingsstoffen

Ezelinnenmelk zit boordevol krachtige antioxidanten en voedingsstoffen. Daartoe behoren essentiële vitaminen zoals vitamine A, B1, B2, B6, D, C, maar ook calcium, magnesium, fosfor en zink.  Bij al deze geweldige voedingsstoffen komen nog de jeugd behoudende eigenschappen door de retinol die in de melk zit. Ezelmelk zeep is zacht voor de gevoelige huid van zowel baby's als volwassenen. Ezelinnenmelk zeep wordt ook wel aanbevolen voor het tegengaan van eczeem, acne en psoriasis. 

Vochtinbrengend en verzachtend

Ezelinnenmelk is een krachtige vochtinbrenger, reiniger en verzachter voor de huid. Bij consequent gebruik reinigt, verzacht en versoepelt het de huid, waardoor het een zeer veelzijdig schoonheidsproduct is. 

Zeep van ezelinnenmelk kopen

Zeepproducten van ezelinnenmelk kopen kan bij De Zeep. Ezelinnenmelk zeep wordt al duizenden jaren gemaakt en wordt al die tijd erkend vanwege zijn uitzonderlijke kwaliteiten. Deze zeep hydrateert, verzacht, verlicht en beschermd je huid. 

Bij DeZeep.nl vind ezelmelk zeep gemaakt in de Zuid Franse provence. We hebben een uitgebreid assortiment aan geuren, denk aan aloë vera, argan olie en lavendel.

Meer

Ezelinnenmelk zeep Er zijn 10 producten

Toont 1 - 10 van de 10 items
Toont 1 - 10 van de 10 items