Claus porto

Claus Porto kopen bij DeZeep.nl

Claus Porto kopen? Sinds 1887 maakt dit wereldberoemde bedrijf al zeep volgens de aloude tradities uit Porto, Portugal. Naast de beroemde zeep vind je bij ons bodylotions, handcreme, scheerzeep en aftershave lotions uit de verschillende lijnen die dit merk al meer dan 130 jaar maakt. Bijzonder zijn ook de verschil...

Claus Porto kopen bij DeZeep.nl

Claus Porto kopen? Sinds 1887 maakt dit wereldberoemde bedrijf al zeep volgens de aloude tradities uit Porto, Portugal. Naast de beroemde zeep vind je bij ons bodylotions, handcreme, scheerzeep en aftershave lotions uit de verschillende lijnen die dit merk al meer dan 130 jaar maakt. Bijzonder zijn ook de verschillende etiketten waarin de zeep in is verpakt, allemaal uit de rijke historie van deze zeepfabriek.


De zeeptabletten worden met de hand verpakt en de 150 gram blokken worden persoonlijk afgestempeld voor ze verstuurd worden naar de verschillende afnemers in meer dan 60 landen. We hebben geprobeerd om de verschillende geuren van dit merk zo goed als mogelijk te beschrijven zodat je de juiste keuze kan maken in onze webwinkel.


Voor deze beroemde zeep hoef je niet naar Portugal af te reizen. Deze heerlijke zeep uit Porto koop je snel en eenvoudig in de webshop van DeZeep.nl

Vraag en antwoord


Wat is Claus Porto?


Claus Porto is een Portugees bedrijf dat onder andere zeep, bodylotions en handcreme maakt. Het bedrijf is gevestigd in Fajozes dichtbij de stad Porto.


Welke lijnen van Claus Porto vind je bij DeZeep.nl?


Bij DeZeep.nl vind je de Deco collection, Classico collection en de Musgo Real collection.


Waar herken je Claus Porto aan?


De producten hebben bijzondere opvallende etiketten, allemaal uit de rijke historie van het merk.  

Meer

Claus porto Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Claus porto Deco...

  Zeeptablet, bodylotion, vloeibare zeep en handcreme

  De producten uit de deco collectie van Claus Porto hebben allemaal een etiket uit de rijke historie van dit 130 jaar oude zeepbedrijf. Elke lijn is begonnen met 1 zeep verrijkt met sheaboter en in de loop der jaren is het assortiment gegroeid met hand- en lichaamscrèmes. Allemaal vertegenwoordigen ze een geur met ingrediënten van het weelderige platteland van Portugal. 

  Bij DeZeep.nl vindt u de lijnen Chypre, Cerina en Banho.

 • Claus Porto Classico...

  Zeep van Claus Porto

  Bij ons vindt u een collectie van 9 verschillende soorten zeep uit de Claus Porto classico editie. Door het herhaalde maalproces heeft de zeep een fijne gladde afwerking, blijft lekker lang ruiken en heeft een lange levensduur. 

  Claus porto combineert zijn zeep met jaren van ervaring, hedendaagse formules en de allerbeste en fijnste ingrediënten. Elke zeepblok is met de hand verpakt en de 150 gram blokken krijgen zelfs een eigen stempel. Verder heeft elke geur zijn eigen illustratie met daarop een etiket uit de rijke historie van het bedrijf.

 • Musgo Real Collection

  Zeep, scheerzeep, aftershave en colognes van Musgo real.

  Gelanceerd in 1936, blijft de musgo real-collectie van claus porto een klassieker. Verschillende generaties in Portugal zijn er in de loop der jaren groot mee geworden

  De collectie is verkrijgbaar in vijf verschillende geuren die elk hun eigen rijkdom en originele formules hebben. Musgo real is gemaakt uit ingrediënten als lanoline, glycerine, sheaboter en walnotenolie om de hydratatie van de huid te bevorderen en een aangename geur te garanderen.

  De collectie omvat zeep, scheerschuim, scheerzeep, aftershave en colognes.