Claus porto

Claus Porto bij DeZeep.nl

Claus Porto kopen? Onder het motto "Behoud het verleden. Koester het heden. Daag de toekomst uit", produceert Claus Porto sinds 1887 zeep in Portugal. De kenmerken van het merk zijn art deco verpakkingen en een reeks sterke aroma's.

In 2007 kreeg dit merk internationale bekendheid doordat de bekende Oprah Winfrey het m...

Claus Porto bij DeZeep.nl

Claus Porto kopen? Onder het motto "Behoud het verleden. Koester het heden. Daag de toekomst uit", produceert Claus Porto sinds 1887 zeep in Portugal. De kenmerken van het merk zijn art deco verpakkingen en een reeks sterke aroma's.

In 2007 kreeg dit merk internationale bekendheid doordat de bekende Oprah Winfrey het merk noemde in een segment van haar show: Oprah’s Favorite Things. Sindsdien zweren ook andere beroemdheden bij deze zeep. 

Naast de beroemde zeep vind je bij DeZeep.nl bodylotions, handcreme, scheerzeep en aftershave lotions uit de verschillende lijnen die dit merk al meer dan 130 jaar maakt. 

De geschiedenis van Claus Porto

Claus Porto werd in 1887 opgericht in Porto (Portugal) door twee Duitsers die in Portugal gestationeerd waren. Het bedrijf is later overgenomen door Brito Archilles, die de naam van het merk veranderde in Ach. Brito. Het traditionele merk hield zich sterk nadat er een invasie van internationale merken plaatsvond. Dit mede doordat ze een luxe lijn maakten gericht op de internationale markt. Deze producten verschijnen nog steeds onder de naam Claus Porto. 

De zeep is 100% natuurlijk en is gemaakt van Karité boter, parfums, pigmenten en aromatische oliën. Nadat de stukken zeep zijn gevormd moeten ze twee tot drie weken rijpen. De zeeptabletten worden vandaag de dag nog met de hand verpakt en de 150 gram blokken worden persoonlijk afgestempeld voor ze verstuurd worden naar de verschillende afnemers in meer dan 60 landen. 

Lijnen van Claus Porto

Bij DeZeep.nl vind je drie verschillende lijnen van het merk. We hebben geprobeerd om de verschillende geuren van dit merk zo goed als mogelijk te beschrijven zodat je de juiste keuze kan maken in onze webwinkel. De eerste lijn is de Claus porto Deco Collection. In deze lijn zitten weer drie verschillende lijnen die allemaal een geur met ingrediënten van het weelderige platteland van Portugal vertegenwoordigen. De lijnen in deze collectie zijn: 

Bahno Claus Porto

Bahno Claus Porto: De geur van deze lijn is het beste te omschrijven als verse citrus. De basis van de lijn is musk, met als hart citroen en verbena en als top munt. Dit maakt deze lijn zeer fris qua geur. De verpakking van deze lijn lijkt op Portugese keramische tegels.  

Claus Porto Cerina

Claus Porto Cerina: De geur van deze lijn doet je denken aan de kust door de houtachtige geur van de mediterrane dennenbomen en het zeemos dat ook aan de ruige Portugese kust groeit. De basis van deze lijn is zeemos, musk en ceder. Het hart bestaat uit cyclaam en jeneverbes en de top is bergamot en mediterraanse dennen. De verpakking van deze lijn doet denken aan de Portugese galjoen, een knipoog naar de affiniteit van het land met de zee.

Claus Porto Chypre

Claus Porto Chypre: De geur van de chypre-lijn is het best te omschrijven als oriëntaals bloemig. Geuren die er onder andere in verwerkt zijn zijn zwarte bes, jasmijn en roos. Het ontwerp van de verpakking van deze lijn is een art deco geometrische patroon. 

Verder vind je bij DeZeep de Classico Collection. Dit is een collectie van verschillende soorten unieke zepen die verrijkt zijn met pistache- en mango oliën voor een zachte en romige douche - en bad ervaring. We hebben voor deze collectie zepen in 50 gram en 150 gram. Elke geur in deze collectie heeft een unieke parfum en verpakking. 

De laatste collectie die wij hebben is de Claus Porto Musgo Real. Dit is een klassieker, gemaakt sinds 1887, voor de Portugese aristocratie. Vandaag de dag is deze collectie nog ongekend populair onder Portugese mannen. Het is een stoere, maar ook elegante zeep die komt in vijf verschillende geuren. 

Claus Porto zeep kopen bij DeZeep.nl

Voor deze beroemde zeep hoef je niet naar Portugal af te reizen. Deze heerlijke zeep uit Porto koop je snel en eenvoudig in de webshop van DeZeep.nl. Heb je vragen over Claus Porto zeep of je verzending? Neem dan contact met ons op, we proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Vraag en antwoord


Wat is Claus Porto?

Claus Porto is een Portugees bedrijf dat onder andere zeep, scheerzeep, bodylotions en handcreme maakt. Het bedrijf is gevestigd in Fajozes dichtbij de stad Porto.

Welke lijnen van Claus Porto vind je bij DeZeep.nl?

Bij DeZeep.nl vind je de Deco collection, Classico collection en de Musgo Real collection.

Waar herken je Claus Porto aan?

De producten hebben bijzondere opvallende etiketten, allemaal uit de rijke historie van het merk.  

Meer

Claus porto Er zijn 18 producten

Subcategorieën

 • Claus Porto Classico...

  Zeep van Claus Porto

  Bij ons vindt u een collectie van 9 verschillende soorten zeep uit de Claus Porto classico editie. Door het herhaalde maalproces heeft de zeep een fijne gladde afwerking, blijft lekker lang ruiken en heeft een lange levensduur. 

  Claus porto combineert zijn zeep met jaren van ervaring, hedendaagse formules en de allerbeste en fijnste ingrediënten. Elke zeepblok is met de hand verpakt en de 150 gram blokken krijgen zelfs een eigen stempel. Verder heeft elke geur zijn eigen illustratie met daarop een etiket uit de rijke historie van het bedrijf.

 • Musgo Real Collection

  Zeep, scheerzeep, aftershave en colognes van Musgo real.

  Gelanceerd in 1936, blijft de musgo real-collectie van claus porto een klassieker. Verschillende generaties in Portugal zijn er in de loop der jaren groot mee geworden

  De collectie is verkrijgbaar in vijf verschillende geuren die elk hun eigen rijkdom en originele formules hebben. Musgo real is gemaakt uit ingrediënten als lanoline, glycerine, sheaboter en walnotenolie om de hydratatie van de huid te bevorderen en een aangename geur te garanderen.

  De collectie omvat zeep, scheerschuim, scheerzeep, aftershave en colognes.

 • Claus porto Deco...

  Zeep, bodylotion, vloeibare handzeep en handcreme van Claus Porto

  Alle zeep uit de deco collectie van Claus Porto hebben allemaal een etiket uit de rijke historie van dit 130 jaar oude zeepbedrijf uit Portugal. Elke lijn is begonnen met 1 zeep verrijkt met sheaboter en in de loop der jaren is het assortiment gegroeid met hand- en lichaamscrèmes. Allemaal vertegenwoordigen ze een geur met ingrediënten van het weelderige platteland van Portugal. 

  Bij DeZeep.nl vindt u de lijnen Chypre, Cerina en Banho van Claus Porto.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 18 items
Toont 1 - 12 van de 18 items