Claus porto zeep 50gr

De Classico collection van Claus porto

Deze zepen hebben elke hun eigen identieke parfum en zijn verrijkt met pistache - en mango oliën om je zo een nog fijnere douche - of bad ervaring te geven. Het bijzondere maalproces van deze portugese zeep zorgt ervoor dat het een romige gladde afwerking krijgt, een lang blijvend parfum en een lange levens...

De Classico collection van Claus porto

Deze zepen hebben elke hun eigen identieke parfum en zijn verrijkt met pistache - en mango oliën om je zo een nog fijnere douche - of bad ervaring te geven. Het bijzondere maalproces van deze portugese zeep zorgt ervoor dat het een romige gladde afwerking krijgt, een lang blijvend parfum en een lange levensduur. Niet alleen is de productiemethode bijzonder, in de fabriek van Claus porto wordt ook  een streng en gecertificeerd kwaliteitscontroleproces gevolgd dat alle productiefasen omvat, van de selectie van de ingrediënten tot de uiteindelijke verpakking van de zeep.

Kies je eigen zeep uit de classico editie van claus porto, sinds 1887 een zeepfabriek met een rijke historie en een bijzonder fabricage proces.

Meer

Claus porto zeep 50gr Er zijn 10 producten

Toont 1 - 10 van de 10 items
Toont 1 - 10 van de 10 items