Best verkochte producten

Bekeken producten

Savon de Marseille - Opium Bekijk groter

Marseille zeep - Opium 125 gram

Nieuw product

✔ Bevat 72% olijfolie

✔ Voor dagelijks gebruik

✔ Mild voor de huid

✔ Voor alle huidtypen

✔ Natuurlijk product

✔ Biologisch afbreekbaar

✔ Gratis verzending v.a. €45

Meer details

€ 2,60

€ 2,60 per blok

Meer informatie

Marseille zeep met de geur van Opium

Een legendarisch zeep met de mysterieuze en sensuele geur van Opium, een mengsel van kruiden en diepe houten aroma's die deze marseille zeep zo speciaal maakt. 

Authentieke Franse zeep

Savon de Marseille zeep vindt zijn herkomst in de Provence (Zuid-Frankrijk) in de buurt van de plaats Marseille en is een traditioneel authentiek gemaakte zeep van plantaardige olien zoals palmolie, copra-olie  en olijfolie. Ongeveer 650 jaar terug werd er al in Frankrijk voor het eerst melding gemaakt van een maitre de savon (zeep meester) welke deze natuurlijke marseillezeep had gemaakt. Savon de marseille is in verschillende geuren verkrijgbaar en is uitermate geschikt voor de persoonlijke verzorging. In vroegere tijden werd deze zeep niet alleen gebruikt om te wassen maar ook als wasmiddel voor de kleding, hiervoor kunt u het beste de 300 gram blokken gebruiken. In onze webshop kunt u zeep blokken uit de provence in meerdere geuren online kopen maar ook de vloeibare zeep kunt u hier vinden.

Hoe wordt deze zeep uit Frankrijk dan gemaakt?

Traditioneel wordt de marseille zeep gemaakt van water uit de Middellandse zee, olijfolie en alkalische chemicalien. Dit mengsel wordt gedurende enkele dagen verwarmd onder voortdurend roeren en hierna in een mal gegoten. Zodra de zeep droog genoeg is wordt deze in blokken gesneden om te drogen. Daarna wordt de Savon de Marseille zeep verhard door natuurlijke elementen, de zuid Franse zon en de mistral wind. Het hele proces duurt ongeveer een maand voor het de echte harde marseille zeep is. Bij DeZeep kunt u verschillende soorten online kopen en proberen wij voortdurend onze website te vernieuwen door nieuwe geuren in de webwinkel op te nemen voor uw persoonlijkeverzorging. Mocht u iets missen dan horen wij dat graag. Wilt u graag meer weten over savon de marseille, op https://en.wikipedia.org/wiki/Marseille_soap (engelstalig) vindt u meer informatie.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Marseille zeep - Opium 125 gram

Marseille zeep - Opium 125 gram

✔ Bevat 72% olijfolie

✔ Voor dagelijks gebruik

✔ Mild voor de huid

✔ Voor alle huidtypen

✔ Natuurlijk product

✔ Biologisch afbreekbaar

✔ Gratis verzending v.a. €45

30 andere producten in dezelfde categorie: