DeZeep.nl

Authentieke Franse zeep en andere verzorgingsproducten.

Bij DeZeep verkopen we diverse soorten zeep, de belangrijkste is wel de savon de marseille zeep waar het voor ons allemaal mee is begonnen. 

Over de natuurlijke Franse Savon de Marseille zeep:

Savon de Marseille (of marseillezeep), de beroemde ambachtelijke zeep uit de provence (zuid Frankrijk), gemaakt door de Maitre de Savon (zeepmeester). In onze webshop vindt je 42 verschillende soorten geuren naast de originele savon de marseille. De zeep is een 100% natuurlijk product gemaakt uit plantaardige olie en moet minimaal uit 72% olie bestaan. Deze authentieke zeep uit de zuid franse provence bevat geen kleurstoffen en wordt daarom vaak geadviseerd aan mensen met huidproblemen. En het belangrijkste is natuurlijk dat je er lekker schoon van wordt.  

Savon de Marseille zeep is volledig biologisch afbreekbaar, is niet verpakt en de productie is milieuvriendelijk. Daarom kopen veel mensen deze zeep dan ook om te gebruiken als wasmiddel voor hune schone was. Op de blokken staat een stempel met haar gewicht in gram. Dit is een traditie die nog is overgebleven van jaren geleden.

Over Aleppo zeep en hoe het wordt gemaakt : 

In onze webshop kun je ook aleppo zeep kopen. Deze natuurlijke zeep wordt ook wel de oudste zeep ter wereld genoemd. Deze blokken worden al meer dan 400 jaar gemaakt en vindt zijn oorsprong in de syrische stad aleppo. De bereidingswijze is dezelfde als die van de savon de marseille. In een grote ton worden de ingrediënten gemengd en wordt het mengsel voor 3 dagen aan de kook gehouden. Aan het einde van het proces wordt de laurierbes-olie toegevoegd en wordt de zeep op de vloer uitgestort. Het uitharden van de zeep duurt daarna nog 1 dag waarna de werknemers de blokken snijden zoals wij die kennen. Deze blokken worden daarna in een ruimte gestald waar het nog 6 maanden tot een jaar blijft liggen om uit te harden en te drogen. Het vocht gehalte wordt verminderd en de aleppo zeep krijgt zijn donkere gele kleur. De binnenkant blijft echter groen. Aleppo zeep is puur natuur, ongeparfumeerd en vrij van dierlijke en chemische toevoegingen. Deze zeep is te gebruiken voor het hele lichaam en de shampoo om uw haren mee te wassen. Ook gebruikt men deze zeep om zich mee te scheren omdat het niet irriteerd. 

Scheerzeep, baardolie, baardshampoo en andere verzorgingsproducten voor de man.

Sinds kort vindt u in onze webshop ook de producten van de beroemde merken Proraso, Mondial, beard pride en BRDS Grooiming zoals scheerzeep, baardolie en baardshampoo in onze webshop. 

Heeft u op- of aanmerkingen, vragen en/of suggesties laat het ons weten. We horen graag waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Het team van DeZeep.nl

info@dezeep.nl