Scheerartikelen en baardverzorging

Speciaal geselecteerd, alles voor het scheren 

Scheerartikelen en baardverzorging Er is 1 product.

Subcategorieën

 • Scheeraccessoires

  Scheerartikelen voor een perfecte scheerbeurt

  Onder de categorie scheeraccessoires vindt u scheerkwasten, opschuimbakjes en scheermessen van verschillende merken voor het scheren.

 • Na het scheren

  Verzorging na het scheren

  Niet alleen douchen met lekkere zeep en scheren met een goede scheerzeep is belangrijk, ook de verzorging hierna is erg belangrijk. Een goede aftershave van het merk Claus Porto, de heerlijke aftershave balsem van monsieur mister of aluin als het even fout ging bij het scheren.

 • Baard verzorging

  Baardolie, baardshampoo, baardkam en andere baard producten voor de verzorging van je baard

  Producten voor een goede verzorging van je baard zijn een must voor iedere man met een baard. 

  Je baard verzorgen met baardshampoo

  Doe je dit niet dan zal jij en je baard er onverzorgd uit zien. Net als je haar zal de baard goed verzorgd en schoon gehouden moeten worden en gebruik hiervoor alleen de goede baardproducten. Was de baard niet te vaak, 3x per week is meer dan voldoende. Vaak wordt er dan dezelfde shampoo gebruikt als voor de haren. Doe dit echter niet en gebruik speciale baardshampoo. Van gewone zeep namelijk zullen je haren droog worden en kan je gezichtshuid geïrriteerd worden wat weer effect zal hebben op de baard. Met baardshampoo worden de haren zacht en verzorg je de gezichtshuid. 

  Gebruik baardolie om je baard zachter en gezond te maken

  In onze webshop is ook baardolie te verkrijgen. Dit gebruik je om de baardharen zacht te maken en om te voeden. Smeer de olie goed in de haren van de baard en kam de na met de baardkam. Doe niet teveel olie in de baard anders gaat deze glimmen. Na goed gebruik zal je zien dat de baardolie opgenomen word door de haren van de baard en deze er gezonder uit ziet.

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item