Voor HEM

Zeep, scheerzeep, baardolie en douchegel voor mannen. Speciaal voor hem geselecteerd voor de beste persoonlijke verzorging van de baard en huid. 

Voor HEM Er zijn 8 producten

Subcategorieën

 • Scheerzeep en creme

  Proraso, Mondial of Monsieur Mister Scheerzeep en scheercreme voor het scheren van uw baard.

  Scheerzeep en scheercreme in een bowl, blik of bus. Verschillende soorten scheerzeep en scheercreme en is gemaakt van o.a. eucalyptus olie, menthol en glycerine.

  Hoe gebruik je scheerzeep en scheercreme om je ouderwets te scheren.

  Sluit de wastafel af en laat hem met voldoende water vol lopen zodat je de scheerborstel goed kan afspoelen. Maak de kwast nat door hem een minuutje in het water te laten liggen, schud hem hierna niet teveel af zodat je met het water en de schuim je haren zacht kan maken. Doe de scheerzeep of scheercreme in een scheermok en en draai de kwast snel rond zodat de zeep lekker schuimig wordt. Tijdens het draaien zullen er bubbels op de schuim komen, draai net zolang tot deze bubbels zijn verdwenen. Breng nu de scheerzeep op je gezicht aan. Draai ook in cirkels over je gezicht en wees niet te zuinig met de scheercreme. Hoe meer scheerzeep of scheercreme, des te gemakkelijker je scheerbeurt zal verlopen.

 • Voor het verzorgen van...

  Baardolie, baardshampoo, baardkam en andere baard producten voor de verzorging van je baard

  Producten voor het goed verzorgen en een goede verzorging van je baard zijn een must voor iedere man met een baard. 

  Je baard verzorgen met baardshampoo

  Doe je dit niet dan zal jij en je baard er onverzorgd uit zien. Net als je haar zal jij je baard goed moeten verzorgen en schoonhouden, gebruik hiervoor goede baard producten. Was de baard niet te vaak, 3x per week is meer dan voldoende. Vaak wordt er dan dezelfde shampoo gebruikt als voor de haren. Doe dit echter niet en gebruik speciale baardshampoo. Van gewone zeep namelijk zullen je haren droog worden en kan je gezichtshuid geïrriteerd worden wat weer zijn effect zal hebben op de baard. Met baardshampoo worden de haren zacht en verzorg je de gezichtshuid. 

  Gebruik baardolie om je baard zachter en gezond te maken

  In onze webshop is ook baardolie te verkrijgen. Dit gebruik je om de baardharen zacht te maken en om te voeden. Smeer de olie goed in de haren van de baard en kam de na met de baardkam. Doe niet teveel olie in de baard anders gaat deze glimmen. Na goed gebruik zal je zien dat de baardolie opgenomen word door de haren van de baard en deze er gezonder uit ziet.

 • Douchen en wassen

  Wassen en douchen met Savon de Marseille zeep.

  Dit is een natuurlijke zeep en bestaat uit minimaal 72% olie. 

 • Na het scheren

  Verzorging na het scheren

  Veel mannen denken dat na een goede scheurbeurt de verzorging wel openhoudt. Echter niets is minder waar. Denk bijvoorbeeld aan het kammen van de baard met een baardkam of het verzorgen van de huid met aluin om de huid te verkoelen en te repareren. 

  Baardkam en Aluin

  Kijk snel in onze webwinkel.

Toont 1 - 8 van de 8 items
Toont 1 - 8 van de 8 items