Voor HEM

Zeep, scheerzeep, baardolie en douchegel voor mannen. Speciaal voor hem geselecteerd voor de beste persoonlijke verzorging van de baard en huid. 

Voor HEM Er zijn 8 producten

Subcategorieën

 • Douchen en wassen

  Wassen en douchen met Savon de Marseille zeep voor de man.

 • Scheerzeep

  Nat scheren met goede scheerzeep

  Het ouderwets scheren of nat scheren van je gezicht zoals je opa het vroeger deed met scheerzeep en bijbehorend mes is weer helemaal in. Neem alleen wel de tijd en bereidt het goed voor om jezelf een goede scheerbeurt te geven.

  Schaf de juiste zeep aan

  om je haren zachter en soepeler te maken zodat je een mooi en glad resultaat krijgt. Natuurlijk kan je een goedkope producten kopen maar je zal merken dat als je de juiste scheerzeep koopt je een beter gevoel aan het scheren zal over houden. 

 • Scheermesje en...

  Proraso, Mondial of Monsieur Mister zijn bekende merken voor het scheren 

  Scheerzeep en scheercreme in een bowl, blik of bus. Verschillende soorten  o.a. eucalyptus olie, menthol en glycerine.

  De juiste manier voor het gebruik van scheercreme

  Vul de wasbak met warm water, genoeg om de haren voor de helft in onder te dompelen en om deze schoon te maken. Laat de kwast in het water liggen zodat deze goed kan vollopen met water. Was ondertussen gedurende 3 minuten je huid met warm water, hiermee verwijder je de dode huidcellen. Veel mannen scheren zich pas na het douchen, het warme water heeft dan voldoende tijd om je huid te reinigen en eventuele haren die aanwezig zijn zacht te maken.

  Scheer niet tegen de haarrichting in met je mesje

  De haarrichting kan je gemakkelijk bepalen door met de hand te wrijven over de haren. Zodra je huid voelt als schuurpapier, dan wrijf je op dat moment tegen de haren in. Scheer jezelf altijd met de haren mee, dit heet “meescheren”. Doe je dat niet dan zal het overblijvende deel recht op de huid gaan staan. De haren onder huid kunnen hierdoor gaan opkrullen en het kan zelfs voorkomen dat je hier een puist van krijgt, ook wel scheerbultjes genoemd. 

  Spoel met enige regelmaat de zeep van het scheermes onder stromend water zodat deze niet volloopt met de scheerzeep. Maak een patroon van het scheren en doe dit in een vaste volgorde. Je zal merken dat het dan steeds beter gaat en ook het resultaat beter wordt. 

  Houdt tijdens het scheren ook rekening met

  -       niet te hard drukken met het scheermes op de huid, je creert zo een kuil waarin irritatie en een onregelmatig scheerresultaat kan ontstaan

  -       Scheer en schraap niet over een droge huid zonder zeep om irritatie te voorkomen. Is er geen zeep, gel of creme op de huid aanwezig dan hier zeker ook niet scheren.

  -       Voel na het scheren met je hand of je geen stukjes hebt overgeslagen

 • Na het scheren

  Verzorging na het scheren

  Veel mannen denken dat na een goede scheurbeurt de verzorging wel openhoudt. Echter niets is minder waar. Denk bijvoorbeeld aan het kammen van de baard met een baardkam of het verzorgen van de huid met aluin om de huid te verkoelen en te repareren. 

 • Baard verzorging

  Baardolie, baardshampoo, baardkam en andere baard producten voor de verzorging van je baard

  Producten voor het goed verzorgen en een goede verzorging van je baard zijn een must voor iedere man met een baard. 

  Je baard verzorgen met baardshampoo

  Doe je dit niet dan zal jij en je baard er onverzorgd uit zien. Net als je haar zal jij je baard goed moeten verzorgen en schoonhouden, gebruik hiervoor goede baard producten. Was de baard niet te vaak, 3x per week is meer dan voldoende. Vaak wordt er dan dezelfde shampoo gebruikt als voor de haren. Doe dit echter niet en gebruik speciale baardshampoo. Van gewone zeep namelijk zullen je haren droog worden en kan je gezichtshuid geïrriteerd worden wat weer zijn effect zal hebben op de baard. Met baardshampoo worden de haren zacht en verzorg je de gezichtshuid. 

  Gebruik baardolie om je baard zachter en gezond te maken

  In onze webshop is ook baardolie te verkrijgen. Dit gebruik je om de baardharen zacht te maken en om te voeden. Smeer de olie goed in de haren van de baard en kam de na met de baardkam. Doe niet teveel olie in de baard anders gaat deze glimmen. Na goed gebruik zal je zien dat de baardolie opgenomen word door de haren van de baard en deze er gezonder uit ziet.

Toont 1 - 8 van de 8 items
Toont 1 - 8 van de 8 items