Voor HEM

Zeep, scheerzeep, baardolie en douchegel voor mannen. Speciaal voor hem geselecteerd voor de beste persoonlijke verzorging van de baard en huid. 

Voor HEM Er zijn 6 producten

Subcategorieën

 • Douchen en wassen

  Wassen en douchen met Savon de Marseille zeep voor de man.

 • Scheerzeep en Scheercreme

  Nat scheren met goede scheerzeep

  Het ouderwets scheren of nat scheren van je gezicht zoals je opa het vroeger deed met scheerzeep en bijbehorend mes is weer helemaal in. Neem alleen wel de tijd en bereidt het goed voor om jezelf een goede scheerbeurt te geven.

  Scheren met de juiste zeep

  om je haren zachter en soepeler te maken moet je de juiste scheerzeep kiezen om een mooi en glad resultaat krijgt. Kies de juiste scheerzeep koopt je een beter gevoel aan het scheren zal over houden. 

 • Scheeraccessoires

  Scheerartikelen voor een perfecte scheerbeurt

  Onder de categorie scheeraccessoires vindt u scheerkwasten, opschuimbakjes en scheermessen van verschillende merken voor het scheren.

 • Na het scheren

  Verzorging na het scheren

  Veel mannen denken dat na een goede scheurbeurt de verzorging wel openhoudt. Echter niets is minder waar. Denk bijvoorbeeld aan het kammen van de baard met een baardkam of het verzorgen van de huid met aluin om de huid te verkoelen en te repareren. 

 • Baard verzorging

  Baardolie, baardshampoo, baardkam en andere baard producten voor de verzorging van je baard

  Producten voor een goede verzorging van je baard zijn een must voor iedere man met een baard. 

  Je baard verzorgen met baardshampoo

  Doe je dit niet dan zal jij en je baard er onverzorgd uit zien. Net als je haar zal de baard goed verzorgd en schoon gehouden moeten worden en gebruik hiervoor alleen de goede baardproducten. Was de baard niet te vaak, 3x per week is meer dan voldoende. Vaak wordt er dan dezelfde shampoo gebruikt als voor de haren. Doe dit echter niet en gebruik speciale baardshampoo. Van gewone zeep namelijk zullen je haren droog worden en kan je gezichtshuid geïrriteerd worden wat weer effect zal hebben op de baard. Met baardshampoo worden de haren zacht en verzorg je de gezichtshuid. 

  Gebruik baardolie om je baard zachter en gezond te maken

  In onze webshop is ook baardolie te verkrijgen. Dit gebruik je om de baardharen zacht te maken en om te voeden. Smeer de olie goed in de haren van de baard en kam de na met de baardkam. Doe niet teveel olie in de baard anders gaat deze glimmen. Na goed gebruik zal je zien dat de baardolie opgenomen word door de haren van de baard en deze er gezonder uit ziet.

Toont 1 - 6 van de 6 items
Toont 1 - 6 van de 6 items