Savon de Marseille - Opium Bekijk groter

Savon de Marseille - Opium

Nieuw product

Opium; deze savon de marseille zeep is online bij ons te koop en heeft een exotisch mengel van wilde en rijke kruiden met diepe houten aroma’s. De geur Opium van deze marseille zeep wordt vooral gekocht door mannen. Kijk voor alle voordeelactie's voor deze savon de marseille zeep op onze voordeelpagina.

Meer details

€ 2,65 incl. BTW

Meer informatie

Savon de Marseille zeep vindt zijn herkomst in de Provence (Frankrijk) in de buurt van Marseille en is een traditioneel authentiek gemaakte zeep van plantaardige olien zoals palmolie, copraolie  en olijfolie. Ongeveer 650 jaar terug werd er al in Frankrijk voor het eerst melding gemaakt door een maitre de savon (zeep meester) over deze natuurlijke marseillezeep. Savon de marseille met haar verschillende geuren is uitermate geschikt voor de persoonlijke verzorging. In vroegere tijden werd deze zeep niet alleen gebruikt om te wassen maar ook als wasmiddel voor de kleding, hiervoor kunt u het beste de 300 gram blokken gebruiken. In onze webshop kunt u zeep blokken uit de provence in meerdere geuren online kopen maar ook de vloeibare zeep kunt u hier vinden.

Hoe wordt Savon de Marseille dan eigenlijk gemaakt? Traditioneel wordt de marseille zeep gemaakt van water uit de Middellandse zee, olijfolie en alkalische chemicalien. Dit mengsel wordt gedurende enkele dagen verwarmd onder voortdurend roeren en hierna in een mal gegoten. Zodra de zeep droog genoeg is wordt deze in blokken gesneden. Daarna wordt de Savon de Marseille zeep verhard door natuurlijke elementen, de zuid Franse zon en de mistral wind. Het hele proces duurt ongeveer een maand voor het de echte harde marseille zeep is. Bij DeZeep kunt u verschillende soorten online kopen en proberen wij voortdurend onze website te vernieuwen door nieuwe geuren in de webwinkel op te nemen voor uw persoonlijkeverzorging. Mocht u iets missen dan horen wij dat graag. Wilt u graag meer weten over savon de marseille, op https://en.wikipedia.org/wiki/Marseille_soap (engelstalig) vindt u meer informatie.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie